Twee nieuwe rolbruggen voor klant in West-Vlaanderen

Ook tijdens de zomervakantie kun je bij Raymakers terecht voor de aankoop en het plaatsen van nieuwe rolbruggen en portaalkranen van verschillende types en merken. Zo braken we vorige week twee oude rolbruggen af bij een klant in West-Vlaanderen. In de plaats leverden we twee nieuwe exemplaren met elk een capaciteit van 16 ton, een overspanning van 20 meter en een hijshoogte van 8 meter. Daarnaast beschikken de beide bovenloopkranen over een handige afstandsbediening. Zo behoudt de klant een duidelijk overzicht van de werkomgeving en kan hij of zij dus veilig en efficiënt zware lasten transporteren in de bedrijfsruimte.

Ook tijdens de zomervakantie kun je bij Raymakers terecht voor de aankoop en het plaatsen van nieuwe rolbruggen en portaalkranen van verschillende types en merken.

Zo braken we vorige week twee oude rolbruggen af bij een klant in West-Vlaanderen. In de plaats leverden we twee nieuwe exemplaren met elk een capaciteit van 16 ton, een overspanning van 20 meter en een hijshoogte van 8 meter. Daarnaast beschikken de beide bovenloopkranen over een handige afstandsbediening. Zo behoudt de klant een duidelijk overzicht van de werkomgeving en kan hij of zij veilig en efficiënt zware lasten verplaatsen op de werkvloer.

Ook voor alle herstellingen, het onderhoud en de renovatie van enkelliger rolbruggen, dubbelligger rolbruggen hangrolbruggen, manuele rolbruggen, monorails of wandelloopkranen kun je bij Raymakers terecht.  Zo zorgen onze experts ervoor dat het intern transport in uw depot of bedrijfsruimte opnieuw flexibel, efficiënt en ergonomisch gebeurt. Bovendien komen wij ter plaatse in heel Europa.

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en advies.