Voorzetapparatuur

ELM Laststabilisator

Wil u snel en stabiel lange voorwerpen transporteren op ruw terrein? Dan is de laststabilisator van e-l-m ongetwijfeld de perfecte oplossing. Het apparaat zorgt voor de stabilisatie van de last tijdens het transport.

Aan vorkenbord gemonteerde vorkversteller met sideshift type LF

Hydraulische voorzetapparatuur

Naast de laststabilisator vindt u ook het andere gamma van voorzetapparaten van e-l-m kunt u bij ons vinden. Dit Deense topbedrijf maakt hydraulische voorzetapparatuur voor zowel voorheftrucks, zijladers en verreikers die geschikt zijn voor diverse industrieën waaronder de scheepvaart, voeding en staalindustrie.

Tuchel Veegmachines

In 2021 sloot Raymakers een exclusieve overeenkomst met Tuchel. Zo vindt u bij ons veegmachines en sneeuwschuivers voor heftrucks, verreikers, compactladers, knikladers, wielladers en tractoren.

Voorzetapparatuur voor vorkheftrucks

Het assortiment voorzetapparatuur voor vorkliften dat u vindt bij Raymakers, is heel uitgebreid. Net daarom is het moeilijk om alle producten op onze website te tonen. Klik door en ontdek een ruim overzicht van ons aanbod.

Vorken en vorkverlengers

Raymakers biedt u een divers gamma aan van vorken en vorkverlengers in alle mogelijke maten en uitvoeringen voor voorheftrucks, verreikers en zijladers. Zo kun je nog efficiënter werken en goederen eenvoudig laden en lossen efficiënter jouw goederen verplaatsen