TUCHEL VEEGMACHINES

In 2021 sloot Raymakers een exclusieve overeenkomst met  Tuchel. Zo kunnen wij de veegmachines van deze Duitse topspeler verdelen in België. 

 

Hieronder vindt u een overzicht van de veegmachines en sneeuwschuivers voor heftrucks, verreikers, compactladers, knikladers, wielladers en tractoren.

Tuchel-Sweep IDEAL 650

De veegmachine van het type IDEAL is in het bijzonder voor de (bouw)industrie ontworpen. Ze reinigt de vrije ruimtes rondom gebouwen, parkeerplaatsen en elke soort bouwplaats.

 

Door de afgesloten constructie is de IDEAL zeer geschikt voor het vegen van uw hallen. Door de simpele aanbouw aan de vorkheftruck kunt u met de IDEAL snel aan het werk gaan. De robuuste constructie en de geïntegreerde, hydraulisch te legen opvangbak staan garant voor de lange levensduur van uw machine.

Tuchel-Sweep PROFI-CHAMP

De nieuwe Profi-Champ met ingebouwde hydromotor en grote borsteldiameter van 70 mm met een sterk machineframe, hoogwaardige hydraulische componenten en grote loopwielen is zeer geschikt voor de zware inzet op bouwplaatsen.

De borstelwals is standaard uitgerust met Crown-Lock borstels. Het Tuchel hevelsysteem met veeghoek optimalisering zorgt voor een optimale bodemvolging. Om alle hydrauliek componenten te beschermen zijn alle technische details opnieuw bekeken en is er ook een veegwalsvrijloop opgenomen in het hydraulische circuit.

Tuchel-Sweep PLUS 590

Dit multitalent kan voor vele veegwerkzaamheden ingezet worden, en dankzij de talrijke aanbouwmogelijkheden is de PLUS 590 voor elk voertuig geschikt en daardoor veelzijdig inzetbaar.

 

Met een borsteldiameter van Ø 590 mm en met het 100% PPN honingraat profiel Crownlock borstel systeem uitgerust, geeft dit een superveeg resultaat en een lange standtijd. De borstelwals is makkelijk te verstellen d.m.v. het bekende hendelsysteem van Tuchel. Zodat de PLUS veegmachine een optimaal bodemcontact heeft. De ingebouwde veegwals naloopbeveiliging beschermt de hydraulische componenten.

Tuchel-Sweep PROFI 660

De PROFI 660 is de nieuweste generatie van de bekende Tuchel-Profie serie. De borsteldiameter is nu 660 mm en standaard met Crown-Lock kombiborstels uitgevoerd, en parkeersteunen om borstelwals te ontlasten wanneer de machine niet gebruikt wordt.

Tevens is de Profie 660 nu voorzien van ingebouwde hydromotor. Als optie is de machine te voorzien van een grootvolume opvangbak, met de mogelijkheid om zonder demontage onder de bak door te kunnen vegen. De Profi 660 is met het bekende TUCHEL borstelverstelsysteem uitgerust.

Tuchel-Sweep ECO PRO.

De ECO PRO is een budgetvriendelijke uitvoering van de Tuchel veegmachines. Deze kan ook bevestigd worden op kleine heftrucks.

De standaard uitvoering bestaat uit een mechanische zijverstelling, rubber spatscherm, aandrijving d.m.v. sterke hydro motor, borstelwals ø 520 mm, 100% PPN hoogteverstelling d.m.v. steunwielen ø 200 x 50 mm.

Wenst u vrijblijvend meer info of een offerte? Klik dan hier en neem snel contact op met ons.