1500_600_Luchtfoto2 - matexpo

RAYMAKERS PRESENT OP 40STE EDITIE VAN MATEXPO

Van woensdag 6 tot en met zondag 10 september is er de 40ste editie van Matexpo, de internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu.  Ook Raymakers is een van de exposanten op de beurs. Je vindt ons op de binnenstand 322.

Op de beurs geven onze ervaren medewerkers je graag tekst en uitleg over de kwalitatieve en duurzame oplossingen voor hijstoepassingen en de overslag van goederen.Zo maak je onder meer kennis met het uitgebreide standaardgamma van rolbruggen, takels, zwenkkranen, kwalitatieve hijsbalken en andere hijsmaterialen. Op de stand ontdek je ook  een divers aanbod van voorzetapparaten, hydraulisch, elektrisch en mechanisch. Ook voor meer toelichting  over personenkooien, goederenkooien en persoonlijke veiligheidsuitrustingen ben je welkom op onze stand.

Gratis tickets aanvragen en je registreren kan via deze link.

Bekijk hier de exposantenpagina van Raymakers op Matexpo 2023. 

Klik op de foto en bekijk het grondplan op de site van Matexpo.

Dit zijn de openingsuren van de beurs

  • woensdag 6 september 2023 10u00 – 18u00
  • donderdag 7 september 2023 10u00 – 18u00
  • vrijdag 8 september 2023 10u00 – 20u00 – Opgelet: de deuren sluiten om 19u. Matexpo Café start om 19u.
  • zaterdag 9 september 2023 09u00 – 17u00
  • zondag 10 september 2023 09u00 – 17u00

Over Matexpo

MATEXPO is een monument onder de beurzen. Al 40 edities lang. Weinig beurzen hebben zo’n rijke geschiedenis als MATEXPO. Dit betekent ook dat de beurs heel wat moeilijke tijden heeft zien voorbijkomen. Elke economische crisis die er sinds de oprichting van de beurs eind jaren 40 is geweest, heeft op de een of andere manier een invloed gehad. Toch zijn er een aantal constanten: een niet-aflatende groei in vraag en aanbod, diversificatie en innovatie hebben ervoor gezorgd dat MATEXPO editie na editie kon uitbreiden. Meer machines, meer exposanten, meer bezoekers.

Wie zijn de exposanten?

Op MATEXPO vind je de nieuwste machines, technieken en materieel uit de bouwsector: zwaar materieel voor de wegenbouw en de burgerlijke bouwkunde, bouwvoertuigen, werfuitrustingen, steigers, bouwliften, hoogtewerkers, omheiningen, bekistingen, veeg- en reinigingsmachines, bouwmaterieel, hulp- en wisselstukken, gespecialiseerde technieken, goederenbehandeling, machines voor recyclage van sloopafval.

Wie zijn de bezoekers?

Wie zijn de bezoekers? Alle professionals uit de bouwsector en de industrie. Tijdens de speciale ontmoetingsdagen worden specifieke doelgroepen uitgenodigd, afhankelijk van het thema van die dag.

Hoe bereik je Matexpo?

Adres event locatie: Kortrijk Xpo - Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk Kortrijk Xpo ligt midden in een groene zone aan afrit n°2 (Kortrijk - Zuid) van de E17 autosnelweg Antwerpen - Gent - Kortrijk - Lille. Op de autosnelweg E17, in Kortrijk staan signalisatieborden (Kortrijk - Zuid/Expo) die u begeleiden naar de randparkings P1 of P2 (enkel in het weekend) van de beurs. Er zijn shuttlebussen vanaf deze parkings naar de beurs. Reken 30' tussen parking en aankomst beurs.

Meer informatie vind je op de site van Matexpo. Tel samen met ons af tot het aan begin van de beurs! 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden