Hef- en Hijsmateriaal

Hijsbanden en rondstroppen

Bent u als bedrijf op zoek naar het geschikte materiaal voor het hijsen van stalen coils of andere zware lasten? Bij ons vindt u een uitgebreide gamma van hijsbanden en rondstroppen

Kettingen

Zoekt u ultrasterke hijskettingen uit hoogwaardig staal? Raymakers maakt uw ketting op maat in de gewenste vorm en met de gewenste eindverbindingen

Assortiment FRAM

Raymakers is in België de exclusieve invoerder van de hoogwaardige plaathaken en hijsmaterialen van het vermaarde Noorse bedrijf Fram. Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment hijs- en hefmaterialen van absolute topkwaliteit.

Hijsbalken, jukken en pallethaken

In samenwerking met u maken wij hijsjukken of evenaars in allerlei vormen en gewichten. Onze medewerkers werken uw hijsconstructies uit van begin tot eind met focus op gebruiksgemak, veiligheid en ergonomie.

Aanslagpunten

Bent u op zoek naar een specifiek aanslagpunt? Raymakers biedt u een uitgebreid assortiment van aanslagpunten, zowel in een schroefbare als lasbare uitvoering.

Haken en sluitingen

Ook voor haken, sluitingen en spanschroeven kunt u bij ons terecht. Raymakers biedt u verschillende hoogwaardige producten aan. Voor specifieke oplossingen kunt u daarnaast beroep doen op onze experts.

Klemmen

Hebt u hijsklemmen nodig voor het verticaal of horizontaal hijsen en transporteren van goederen? Zoekt u autmatisch of handmatig sluitende hijsklemmen voor het keren en draaien van platen. Bij Raymakers vindt u een uitgebreid aanbod van klemmen in alle soorten en maten en voor alle mogelijke toepassingen.

Palletkooien

Zoekt u een veilige en gemakkelijke oplossing voor het laden en lossen van pallets? Bij Raymakers vindt u deze palletkooien of pallet cages. Daarbij zijn er twee uitvoeringen beschikbaar

Maatwerk

Naast de levering van ons uitgebreide standaardgamma van hijsmaterialen zorgt Raymakers ook voor kwalitatieve en veilige oplossingen op maat. Dankzij onze know-how, jarenlange ervaring en ons voortdurend streven naar service, degelijkheid en kwaliteit kunt voor alle hijsoplossingen een beroep doen op onze specialisten.