ELM Laststabilisator

Wil u snel en stabiel lange voorwerpen transporteren op ruw terrein? Dan is de laststabilisator van e-l-m ongetwijfeld de perfecte oplossing. Het apparaat zorgt voor de stabilisatie van de last tijdens het transport. Bovendien verbetert de veiligheid tijdens het transport aanzienlijk voor uw medewerkers.
Met de stabilisator vervoert u ladingen van 3 tot 35 ton. Het systeem wordt gemonteerd op de bestaande vorken van uw voorheftruck, verreiker of zijlade en volgt de bewegingen van die vorken. De laststabilisator is geschikt voor alle industrieën en is met voorsprong de beste oplossing om buizen te vervoeren. De volledige datasheet van de laststabilisator van E-L-M vindt u hier.

Naast deze laststabilisator vind je bij Raymakers ook alle andere voorzetapparatenvan e-l-m.  Dit Deense topbedrijf maakt hydraulische voorzetapparatuur voor zowel voorheftrucks, zijladers en verreikers die geschikt zijn voor diverse industrieën waaronder de scheepvaart, voeding en staalindustrie. Klik op deze link en ontdek het volledige gamma.

Wenst u vrijblijvend meer info of een offerte? Klik dan hier en neem snel contact op met ons.