Voorzetapparatuur voor vorkheftrucks

Het assortiment voorzetapparatuur voor vorkliften dat u vindt bij Raymakers, is heel uitgebreid. Net daarom is het moeilijk om alle producten op onze website te tonen.

Hieronder vindt u desondanks een ruim overzicht van ons aanbod. Staat wat u zoekt er niet tussen, neem dan zeker contact op met ons zodat we mee kunnen zoeken naar een geschikte oplossing.

Kiepbak / Kantelbak / Zelfkieper:

Deze bakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en lading-capaciteiten. Ze zijn geschikt voor het verplaatsen van afval en schroot. 
Voor extra zware arbeid, stellen we het Heavy Duty assortiment ter beschikking.

Afvalcontainer:

Een gemakkelijke maar efficiënte manier om afval te verzamelen, verplaatsen en veilig te dumpen. Deze containers dumpen afval via de bodem. Dit kan handmatig of automatisch gebeuren.

Werkkooi/Platform:

Al onze werkkooien bieden een veilig en stabiel platform die geschikt zijn voor onderhoud, bouwinspecties of stockbehandeling. Wat de toepassing ook mag zijn, een werkkooi is een veilig alternatief voor een ladder en goedkoper dan een steiger. 

Vatenbehandeling:

Voor het behandelen en verplaatsen van vaten zijn er talrijke oplossingen beschikbaar. Voorzetstukken die op heftrucks kunnen worden gemonteerd worden, zijn uiterst geschikt voor verschillende toepassingen.

Draagdoorn:

Een (draag)doorn is een cilinder dat je kan gebruiken voor het optillen en het vervoeren van coils, holle buizen, tapijten en allerlei opgerold materiaal. Sommige systemen worden op de bestaande vorken gemonteerd. Dit is een snelle en efficiënte oplossing.

Hijsbalken:

Producten die moeilijk te transporteren zijn op pallet, kunnen vervoerd worden door middel van een hijsbalk. Deze hijsbalken kunnen met vorken worden gebruikt of dienen rechtstreeks bevestigd te worden op de heftruck.

Wenst u vrijblijvend meer info of een offerte? Klik dan hier en neem snel contact op met ons.