ONZE MISSIE

TEVREDEN KLANTEN

De absolute doelstelling van Raymakers is het streven naar maximale tevredenheid van elke klant. Daarom werken we enkel met de beste partners die sterke en robuuste producten op de markt brengen en machines van topkwaliteit maken. Daarnaast staan we garant voor een uitstekende service na verkoop. En door onze eigen transportdienst beperken we de levertermijnen tot een minimum.

MAATWERK

Onze jarenlange ervaring combineren we met de nieuwste technologieën. Bovendien beschikken al onze medewerkers over een dynamische en positieve attitude. Zo helpen we onze klanten maximaal bij de aankoop van hun materialen.  Samen gaan we op zoek naar de meest veilige en efficiënte oplossing voor het hijsen of behandelen van goederen. Naast een divers gamma van standaardmaterialen kan de klant ook voor elke oplossing op maat bij Raymakers terecht. 

SNELLE SERVICE

Onze ervaren en flexibele medewerkers staan u bij met advies en hulp na uw aankoop. In onze vestigingen beschikken we bovendien over een uitgebreide voorraad van onderdelen en wisselstukken om u snel van dienst te zien. De sterkste merken van de beste partners, de expertise en flexibiliteit van onze werknemers en snelle levertermijnen: zo creëren we de grootste meerwaarde voor elke klant.