HYDRAULISCHE VOORZETAPPARATUUR

Ook het uitgebreide gamma van voorzetapparatenvan e-l-m kunt u bij ons vinden. Dit Deense topbedrijf maakt hydraulische voorzetapparatuur voor zowel voorheftrucks, zijladers en verreikers die geschikt zijn voor diverse industrieën waaronder de scheepvaart, voeding en staalindustrie.

 

Het complete programma van hydraulische voorzetapparaten van e-l-m dekt zowat alle functionaliteiten af.  Deze leverancier is op die manier uitgegroeid een van de wereldwijde marktleiders van geïntegreerde attachements.

 

Het productgamma bevat onder meer vorkverstellers, rotators, side shifts, klemmen en telescoopvorken. Stuk voor stuk slagen ze er in om de effectiviteit te verhogen binnen de wereld van logistiek en handling.

Klik hieronder door op de verschillende producten en bekijk hun specificaties:

  • Aan vorkenbord gemonteerde vorkversteller met sideshift type LC
  • Aan vorkenbord gemonteerde vorkversteller met sideshift type LF
  • Geïntegreerde vorkversteller met sideshift van type 6IFPF
  • Geïntegreerde vorkversteller met geoptimaliseerde sideshift type 2iFOSS
  • Geïntegreerde vorkversteller met extra stabiliteit type iFEXS
  • Rotator 360°, type RE

Maak ook kennis met de laststabilisator : een uniek product, speciaal gemaakt voor gebruik buiten in combinatie met lange voorwerpen. Indien u in het bestaande gamma van e-l-m toch niet de geschikte oplossing vindt, dan maken wij samen met dit bedrijf en in samenspraak met u graag de juiste oplossing.