PREMIER PALLETKANTELAAR

Snel en veilig zware paletten tot 2000 kilogram verwisselen? Dan kan met de pallet kantelaars van Premier.  Bij Raymakers vindt u het ruim assortiment van palletrotators van deze topfabrikant uit het Verenigd Koninkrijk.

Premier Pallet Systems is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van pallet kantelaars.  Deze kantelaars zorgen in talloze bedrijven voor een veilige en ergonomische oplossing voor het verwisselen van pallets, het palletloos laden en het 180 graden draaien van ladingen.

De verschillende machines van Premier herken je door hun robuuste bouw, de soepele draaibeweging en eenvoudige bediening. Dankzij hun veiligheid, souplesse en levensduur zijn deze palletkantelaars van topklasse. 

Ze zorgen er voor dat uw medewerkers flexibeler, sneller en veiliger werken en beperken de kans om ladingen te verliezen of te beschadigen.  Niet alleen hoeft u niet meer handmatig pallets te verstapelen of verwisselen, deze unieke machines voorkomen ook arbeidsongevallen en mogelijke kwetsuren voor uw werknemers.

En ook uw klanten genieten mee van de voordelen van de palletkantelaars. De kans op een beschadigde pallet of lading is zo goed als onbestaande en bovendien ontvangen zij de goederen steeds op de gevraagde pallet.

Met de palletkantelaars van Premier is het mogelijk om

  • Grondstoffen op hygiënische palletten te plaatsen
  • Binnenkomende goederen op eigen paletten te zetten
  • Uitgaande goederen op een huur-, eenweg- of klantenpallet te plaatsen
  • Kapotte paletten eenvoudig en snel te vervangen

Dit zijn enkele van de palletkantelaars van Premier:

FS Kantelaar

De FS Kantelaar is de eenvoudigste en goedkoopste oplossing om ladingen te kantelen. Het toestel wordt gebruikt in combinatie met een vorkheftruck en heeft een laadcapaciteit van 2000 kilogram.

FS DC Kantelaar

De FS Kantelaar is de eenvoudigste en goedkoopste oplossing om ladingen te kantelen. Het toestel wordt gebruikt in combinatie met een vorkheftruck en heeft een laadcapaciteit van 2000 kilogram.

DDI.25

De DD1.25 is een veelzijdige en lichte kantelaar die ontworpen is voor ladingen tot 1250 kilogram.

Palletwisselaar

Deze palletwisselaar is speciaal ontwerpen om een lading van pallet te verwisselen zonder manuele handeling. Dit unieke toestel wordt vooral gebruikt voor ladingen verpakt in dozen maar is ook geschikt voor het verhandelen van vaten, tonnen of haspels.

Wenst u vrijblijvend meer info of een offerte? Klik dan hier en neem snel contact op met ons.