Nieuw bij Raymakers: de Palomat Coldstore

Dit innovatieve product is de nieuwste toevoeging aan het veelzijdige gamma van het Deense topbedrijf Palomat. Dankzij de Coldstore kunnen jouw medewerkers efficiënt, snel en veilig pallets stapelen en ontstapelen bij vriestemperaturen tot maar liefst-25 graden celsius.

Dit robuuste en koudebestendige model werkt bovendien volledig elektrisch en wordt handmatig bediend met een touchscreen. Meer info over de Palomat Coldstore vind je hier.

Nieuwe PALOMAT Coldstore nu ook beschikbaar bij Raymakers PALOMAT® breidt zijn standaardassortiment uit met een nieuw model , de PALOMAT® Coldstore. Dit innovatieve product zorgt voor het snel verwerken van pallets in extreem koude omgevingen en verbetert tegelijkertijd de werkomgeving voor jouw werknemers. Efficiënte handling van pallets bij -25 graden Werken in deze extreem koude omgevingen brengt speciale uitdagingen met zich mee, zoals de beperkte tijd die je in een dergelijke ruimte kunt doorbrengen voor men opnieuw moet 'ontdooien'. Dit vereist een snel en efficiënt werktempo. Daarom ontwikkelde PALOMAT de Coldstore die geschikt is voor het werken in een omgeving tot – 25 graden celsius.

Bekijk hieronder de technische fiche van de Palomat Coldstore of klik door naar de pdf.

“Werken in een koude omgeving is een uitdaging en de tijd die daar wordt doorgebracht, moet verstandig en efficiënt worden gebruikt. Palomat merkte de afgelopen jaren een groeiende vraag naar palletmagazijnen die bestand zijn tegen koude temperaturen en die een snelle en efficiënte verwerking van pallets garanderen. Onze Deense partner besloot daarom om haar bestaande assortiment te upgraden met een robuust en koudebestendig product voor vrieshuisomgevingen”