Uw betrouwbare partner in hijs- en hefmaterialen

Bent u met uw  onderneming op zoek naar een efficiënte en betrouwbare oplossing voor de overslag van goederen? Zoekt u een veilige methode voor het transport van lichte of zware materialen? Dan is Raymakers is uw betrouwbare en flexibele partner.

Naast standaardgamma ook alle oplossingen op maat

Bij Raymakers vindt u een uitgebreid assortiment aan producten voor het hijsen en behandelen van diverse goederen. Naast een breed standaard gamma kunt u ook bij ons ook terecht voor alle oplossingen op maat. Samen met de klant zoeken we naar de meest efficiënte en betrouwbare oplossing. Daarbij staat veiligheid steeds voorop.

Raymakers is officiële dealer van de paletten magazijnen van Palomat. De palletstapelaars van deze Deense topfabrikant stapelen lege pallets één voor één op en af. Deze toestellen tillen of verlagen automatisch de volledige stapel paletten, dit als onafhankelijke unit of geïntegreerd in je productielijn. Zo kan u eenvoudig een nieuw pallet invoeren op vloerniveau met gebruik van bijvoorbeeld een transpalet.

Topservice na verkoop

Bovendien beschikt onze onderneming over een eigen transportdienst. Zo beperken we de levertermijnen tot ene minimum.  Wij leveren bovendien in gans België en in het buitenland. Ook na de verkoop  biedt Raymakers een uitstekende service. Een team experts en techniekers staat steeds voor u klaar. De grootste meerwaarde creëren voor al onze klanten, daar doet Raymakers het voor. Daarom werken we enkel met de beste partners die sterke en robuuste producten op de markt brengen en machines van topkwaliteit maken

Verschillende vestigingen

Onze hoofdzetel bevindt zich regio Antwerpen. Daarnaast beschikken wij over vestigingen in het Oost-Vlaamse Maldegem en het West-Vlaamse Beernem

Opgemaakt door LovaMedia