Twee bovenloopkranen met afstandsbediening voor Antwerpse onderneming

Ook in 2024 blijft Raymakers sterk in rolbruggen. Voor een klant in Antwerpen ontwierpen en assembleerden wij deze twee nieuwe rolbruggen met elk een capaciteit van 3,2 ton.  De beide rolbruggen zijn voorzien van een handige afstandsbediening. Op die manier werken de medewerkers van dit bedrijf straks efficiënter en veiliger en behouden ze een duidelijk overzicht van hun werkstuk en de werkomgeving.

Zoek je zelf een specifiek type van bovenloopkraan voor het verplaatsen van goederen in jouw depot? Raymakers ontwerpt, bouwt, onderhoudt en herstelt zowel enkel- als dubbelligers als hangrolbruggen, monorails en manuele rolbruggen met verschillende hijscapaciteiten en overspanningen.

 

Dankzij onze bovenloopkranen beschik je straks zelf over een performant hijssysteem waarmee je probleemloos zware lasten lateraal kan transporteren.  De rolbruggen van Raymakers zijn doordacht ontworpen, voorzien van een toegankelijk besturingssysteem en gemaakt met duurzame materialen.  Contacteer onze technici voor meer informatie.

Bekijk meer foto’s van onze rolbruggen.