Raymakers levert twee voorzetapparaten bij klant in Wallonië

Voor een klant in Wallonië leverden wij recent deze veegmachine Tuchel ideal 650 en rode kibak om afval te verplaatsen.

Dit type van veegmachine is speciaal ontworpen voor de bouwindustrie. Ze reinigt de vrije ruimtes rondom gebouwen, parkeerplaatsen en elke soort bouwplaats.Door de afgesloten constructie is de IDEAL zeer geschikt voor het vegen van uw hallen. Door de simpele aanbouw aan de vorkheftruck kun je met de IDEAL snel aan het werk gaan. De robuuste constructie en de geïntegreerde, hydraulisch te legen opvangbak staan garant voor de lange levensduur van uw machine.

Wist je dat wij twee jaar geleden een exclusieve overeenkomst met de Duitse topspeler Tuchel? Zo kunnen wij u het volledige gamma van veegmachines en sneeuwschuivers voor heftrucks, verreikers, compactladers, knikladers, wielladers en tractoren aanbieden.  Meer info over onze veegmachines vind je via deze link.

De rode afbalbak heeft een capaciteit van 3.000 kg en beschikt over een hydraulisch kipsteem voor het snel en eenvoudig uitkippen van bedrijfsafvalBij Raymakers vind  je trouwens nog  verschillende andere  kiep- en kantelbakken en zelfkiepers in verschillende afmetingen en ladingcapaciteiten. Zo bieden we steeds een oplossing aan wie zwaar afval of schroot wil verplaatsen. Meer foto’s van onze kantelbakken vind je via deze link.