HIJSBANDEN EN RONDSTROPPEN

Uw betrouwbare partner in hijs- en hefmaterialen

Bent u met uw onderneming op zoek naar een efficiënte en betrouwbare oplossing voor de overslag van goederen? Zoekt u een veilige methode voor het transport van lichte of zware materialen? Dan is Raymakers is uw betrouwbare en flexibele partner.

Bij Raymakers vindt u een uitgebreid assortiment aan producten voor het hijsen en behandelen van diverse goederen. Naast een breed standaard gamma kunt u ook bij ons ook terecht voor alle oplossingen op maat. Samen met de klant zoeken we naar de meest efficiënte en betrouwbare oplossing. Daarbij staat veiligheid steeds voorop.Bovendien beschikt onze onderneming over een eigen transportdienst.  Zo beperken we de levertermijnen tot ene minimum.

Wij leveren bovendien in gans België en in het buitenland. Ook na de verkoop biedt Raymakers een uitstekende service. Een team experts en techniekers staat steeds voor u klaar. De grootste meerwaarde creëren voor al onze klanten, daar doet Raymakers het voor

Onze hoofdzetel bevindt zich regio Antwerpen. Daarnaast beschikken wij over vestigingen in het Oost-Vlaamse Evergem en het West-Vlaamse Beernem.

Dit zijn enkele van onze partners