NIEUWE ROLBRUGGEN EN ZWENKKRAAN VOOR KLANT IN REGIO DEINZE

Zoek je voor jouw onderneming een specifiek type van kolom- of wandzwenkkraan om veilig, compact en efficiënt lasten te hijsen? Raymakers helpt jou graag bij de beste keuze van het meest geschikte toestel. Ook voor de montage van de kraan kun je daarna bij ons terecht.

Zo leverden we deze week voor een klant in de regio van Deinze deze kolomzwenkkraan met een capaciteit van 3,2 ton en hijshoogte van 4 meter. De uiterst compacte constructie heeft een zwenkbereik van 270 graden. Zo kunnen de medewerkers van deze Oost-Vlaamse onderneming voortaan compact en efficiënt hijsen buiten de bedrijfshal. Naast de kraan maakten we voor het bedrijf ook twee rolbruggen met een capaciteit van respectievelijk 3,2 ton en 5 ton.

Zoekt u een specifiek type van kolom- of wandzwenkkraan om veilig, compact en efficiënt lasten te hijsen in uw bedrijf? Raymakers helpt u graag bij de keuze van de juiste zwenkkraan. Bovendien komen we de kraan graag monteren op de werkvloer.
Bij Raymakers vindt u rolbruggen en portaalkranen van verschillende types en merken. Na de verkoop monteren we graag de rolbrug in uw bedrijf. Heeft u daarna een defect aan een rolbrug of takel in uw bedrijf dat snel moet aangepakt worden? Ook voor herstellingen, het onderhoud en de renovatie van uw rolbrug of takel is Raymakers uw betrouwbare partner. Zo zorgen onze experts ervoor dat het intern transport in uw depot of bedrijfsruimte opnieuw flexibel, efficiënt en ergonomisch gebeurt. Bovendien komen wij ter plaatse in heel Europa.

Meer informatie over onze zwenkkranen vind je op deze pagina. Voor meer tekst, uitleg en foto’s over rolbruggen en portaalkranen klik je op deze link. Wens je meer informatie of een offerte op maat? Onze experts helpen jou graag verder. Neem vrijblijvend contact op met ons.