Nieuw bij Raymakers! De roterende kantelaar RELT van E-L-M!

Dit voorzetappraat is de vervanger van de bekende en populaire RELV en kan zowel houten als kunststoffen paletten, containers en balen 360 graden draaien. DE RELT is bijzonder geschikt voor onder meer de voedings- en afvalverwerkingsindustrie, kan gebruikt worden bij ladingen van 1 tot 3,5  ton en is zowel geïntegreerd als hook-on beschikbaar.

De boven- en onderbalk van het frame bestaan uit speciaal ontworpen T-track profielen. De robuuste frameconstructie zorgt er voor dat lawaaihinder tot een minimum beperkt wordt.

De ontwerpers van deze nieuwe rotator haalden hun inspiratie bij de offshoe windturbinesector waarbij speciaal ontworpen afdichtingen voorkomen dat water en vuil de componenten van de rotatorbehuizing. Verder zorgt de unieke constructie van het apparaat voor maximale zichtbaarheid, een groot openingsbereik en een zo laag mogelijk gewicht.

Bij de RELT zijn volgende opties mogelijk:

  • Camera, afstandsmeten en Laserliner
  • Verschillende breedtes
  • Diverse vorktypes en -lengtes
  • Een steunplaat waarmee ladingen tijdens het draaien geborden worden
  • Zowel geïntegreerd als hook-on verkrijgbaar.

Meer over dit apparaat lees je ook in de nieuwe productcatalogus van E-L-M. Wil je meer informatie over de verschillende voorzetapparaten van E-L-M? Klik dan snel hier.