Geslaagde editie van Matexpo voor Raymakers

Op zondag 10 september 2023 sloot Matexpo onder tropische omstandigheden de deuren van haar veertigste editie. In totaal bezochten 38.048 deze vakbeurs voor bouwmateriaal. Ook heel wat bezoekers vonden de weg naar de stand van Raymakers.

Hoewel je zou verwachten dat veel mensen door de felle zon en stevige temperaturen zouden afzien van een bezoek, was Matexpo een echte voltreffer. Ruim 38.000 mensen bezochten dus de beurs en maakten kennis met één of meerdere van de 357 exposanten.

Met Raymakers stonden we voor de eerste keer zelf met een uitgebreide stand op Matexpo. Met succes want onze aanwezigheid leidde tot heel wat interessante contacten en leads. Dank je wel aan iedereen die ons een bezoek bracht.

Tijdens de beurs gaven onze ervaren medewerkers aan de vele geïnteresseerden uitleg over onze kwalitatieve en duurzame oplossingen voor hijstoepassingen en het behandelen van goederen.

Verder maakten de bezoekers kennis met ons standaardgamma aan rolbruggen, takels, zwenkkranen, kwalitatieve hijsbalken en andere hijsmaterialen en het aanbod van, hydraulisch, elektrisch en mechanische voorzetapparatuur. Tenslotte gaven onze experts ook uitleg over personenkooien, goederenkooien en persoonlijke veiligheidsuitrustingen. Daarnaast konden de bezoekers ook via een filmpje kennismaken met onze hijsmaterialen. Bekijk de video op deze pagina. 

Op onze stand hadden we verschillende hijsmaterialen geplaatst. Je ontdekt de verschillende producten via de foto’s hieronder.